Volg ons op Twitter
< Terug naar checklist

Cursus evenementen organisatie

Omdat wij al 20 jaar betrokken zijn bij de cursus ''succesvol organiseren van evenementen'' van het Secretary Management Institute, kunnen wij deze cursus van harte aanbevelen!

Cursus succesvol organiseren van evenementen

SUCCESVOL ORGANISEREN VAN EVENEMENTEN

Zelf een evenement organiseren is ontzettend leuk. Het is een uitdaging om een evenement te organiseren waar nog jaren over gesproken wordt.  

Heeft u voldoende kennis in huis? Of wilt u uw vaardigheden aanscherpen om dit project perfect te managen? Pien en Evelien helpen u bij de organisatie. Daarnaast  is een cursus evenementen organiseren. een waardevolle aanvulling.

Het Secretary Management Insitute organiseert al bijna 20 jaar twee succesvolle cursussen over dit onderwerp. U doorloopt tijdens beide cursussen het gehele traject; van voorbereiding tot uitvoering van een evenement.

  • Evenementen organisatie

Een schriftelijke cursus van 7 lesdelen. U start wanneer het u uit komt. En 1 keer per jaar is er een praktijkdag; de kans om al uw brandende vragen te stellen aan de docent.

Meer informatie

  •  Succesvol organiseren van evenementen

Een 2- of 3-daagse praktijkcursus. Wissel ervaringen uit met de docent én met uw medecursisten. Hoor elkaars succesverhalen en leer van elkaars valkuilen.

Meer informatie

Is deze cursus iets voor u?

alt

De docent van beide cursussen is Nicoline van Straten, betrokken bij Pien en Evelien & directeur The Live House.

Meer informatie? Bel dan vrijblijvend met onze opleidingsadviseurs, tel. 040-2 974 947, of kijk op www.secretary.nl

Tips van collega's

Nog 200 tekens over.