Volg ons op Twitter
< Terug naar checklist

Deelnemer registratie

Onze kennispartner EventAssist vertelt je graag alle do's en dont's over het registeren van je gasten via een speciale website. Je kunt een offerte opvragen of contact met hen opnemen via het formulier onderaan deze pagina. Of lees eerst de informatie die zij voor je hebben opgesteld!

 

EventAssist

alt

Website
Een eigen domeinnaam, vormgeving volgens uw wensen en eenvoudig zelf te beheren.

Inschrijfformulier
Met een nauwkeurige inschrijving zet u een eerste stap naar een succesvol evenement.

E-mail en HTML-nieuwsbrieven
Via e-mailberichten of speciale nieuwsbrieven houdt u genodigden en/of deelnemers op de hoogte van het laatste nieuws. U stuurt de berichten eenvoudig naar het totale e-mailbestand, of naar selecties daarvan. Bijvoorbeeld naar mensen die zich nog niet hebben opgegeven of naar iedereen die heeft gekozen voor een bepaalde workshop.

Rapportages
Uitgebreide rapportages houden u gedurende het traject constant op de hoogte van de status. Hoeveel deelnemers hebben zich al aangemeld? Hoeveel daarvan willen naar welke workshop? Hoeveel vegetariërs moet u doorgeven aan de cateraar? Vanzelfsprekend is de data eenvoudig te importeren en te exporteren.

SMS
U stuurt eenvoudig sms-berichten. Bijvoorbeeld met informatie over een gewijzigde opstapplaats of nog een laatste herinnering. Vanzelfsprekend is de afzender van het bericht zo ingesteld dat de deelnemer direct ziet wie het bericht heeft verstuurd.

Badges, barcodes en RFID
Voorzie uw deelnemers van een badge. Deze badge wordt opgemaakt met de door u gewenste vormgeving en informatie. Door gebruik te maken van een unieke barcode of RFID-chip kan uw deelnemer eenvoudig inchecken bij het evenement. Een hostess heet uw deelnemer vervolgens persoonlijk welkom.

Hard copy mailings
Niet iedere doelgroep is via e-mail optimaal bereikbaar. Daarom kunt u uitnodigingen en informatie ook op papier versturen. EventAssist heeft een samenwerking met ... die drukwerk verzorgt en, indien gewenst, verstuurt.

Ook Engelstalig
Wij ontwikkelen websites, e-mails en inschrijfformulieren in het Nederlands én in het Engels. Dit maakt EventAssist ook geschikt voor internationale organisaties.

Professionele support
Elk project zal door één van onze medewerkers worden begeleid. Gezamenlijk zorgen we voor een goed resultaat.

Beheer verschillende evenementen tegelijk
Doordat elk evenement zijn eigen website, database en uitnodigingstraject heeft is het eenvoudig om verschillende evenementen naast elkaar te beheren.

Overige functionaliteit
EventAssist is uw partner bij de uitnodiging en registratie van deelnemers. Wilt u graag dat wij de scanners en hostesses organiseren voor het inchecken van de deelnemers? Wilt u graag een mooie uitnodiging per post versturen met daaraan gekoppeld een antwoordkaart? Geen probleem.

Event Assist is partner in registratie voor:

alt

Meer informatie: www.eventassist.nl.

Offerte aanvragen

FORMGENERATOR

Tips van collega's

Nog 200 tekens over.