Volg ons op Twitter
 1. Wie zijn Pien en Evelien?

  Pien en Evelien zijn twee zeer ervaren organisatoren. Samen hebben we meer dan 40 jaar ervaring in zakelijke evenementen. Halverwege 2010 besloten we om al onze kennis te delen met andere organisatoren van evenementen via internet. En dit is ons eigen platform geworden: www.pienenevelien.nl.

 2. Hoe kan ik meedoen met Pien en Evelien?

  Wij vinden het altijd interessant om te kijken naar nieuwe samenwerkingen. Ook hebben we weleens stageplekken (zie nieuwtjes) en vinden we het sowieso leuk om kennis te maken met onze fans. Stuur een berichtje naar gerdie@pienenevelien.nl voor snel contact.

 3. Wie is Pien en wie is Evelien?

  Hoewel we elkaar graag mogen zijn we wel heel verschillend. Pien (blond) is de creatieve van ons twee. En ik, Evelien, werk altijd erg gestructureerd. Voor de leuke ideëen moet je bij Pien zijn en wil je het ook daadwerkelijk geregeld hebben, dan moet je mij vragen. Samen zijn we een perfect duo. Wij geloven dat er in iedere professionele organisator van evenementen een Pien en een Evelien schuilt. Herken je dat?

 4. Wie zijn de initiatiefnemers van Pien en Evelien?

  Pien en Evelien staan symbool voor dè evenementenorganisator. Het zijn twee verzonnen caracters die geen overeenkomsten vertonen met de initiatiefneemsters van Pien en Evelien: Nicoline van Straten - The Live House en Gerdie Schreuders - LiveOnlineEvents. Zij zijn dit platform gestart om kennis te delen en een warme zakelijke band op te bouwen met bezoekers.Datzelfde geldt voor de kennispartners die je op de site tegenkomt. Intussen werken meer passievolle evenement-organisatoren achter de scher

 5. Wie zijn de kennispartners van Pien en Evelien?

  Pien en Evelien wordt je aangeboden door een aantal verschillende bedrijven uit de evenementenbranche die het leuk vinden om kennis over hun vakgebied te delen. Onze kennispartners zijn: BloemBloem, Bourgonje Licht-en Geluidservice, EventCare, Event Assist, Grand Catering, Institute for Eventineering, INTERTENT, LiveHouse, LiveLAB, LiveOnlineEvents en VDS Risicobeheer.Daarnaast zijn het Secretary Management Institute, EventBranche en High Profile (locaties.nl) erbij betrokken.

 6. Is inschrijving gratis?

  Ja! Alle kennis op het platform wordt je gratis aangeboden. Dat kan omdat iedere kennispartner een deel van de kosten voor zijn rekening neemt. En dat doen zij omdat ze geloven in het delen van kennis en in dialoog. Zij willen, samen met hun potentiele klanten, hun vakgebied verrijken zodat er via Pien en Evelien nog betere evenementen worden georganiseerd in Nederland.

 7. Wat kun je doen op deze site?

  www.pienenevelien.nl is bedoeld voor iedereen die practische tips wil bij het organiseren van evenementen. Je kunt door de checklist bladeren en per onderwerp handige tips lezen, printen, mailen en delen. Als je je eigen checklist aanmaakt, krijg je bovendien reminders zodat je echt niets vergeet, relevante aanbiedingen van kennispartners en kun je meedoen aan het wekelijkse online spreekuur van Pien en Evelien. Hier vind je een handige handleiding: http://www.pienenevelien.nl/nieuwtjes/90-hoe-g

 8. Wat zijn de voordelen van een eigen checklist aanmaken?

  Je kunt zelfstandig door de algemene checklist bladeren. Maar als je je eigen interactieve checklist aanmaakt, krijg je reminders van Pien en Evelien zodat je zeker weet dat je niets vergeet (maximaa 10 mails) met relevante aanbiedingen en cadeautjes van onze kennispartners en mag je gratis meedoen met het wekelijkse online spreekuur van Pien en Evelien.

 9. Wat gebeurt er met je gegevens?

  Als je een uitgebreid profiel invult, vragen we je om een aantal gegevens die we gebruiken om de inhoud van de site zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de bezoekers. Jouw gegevens worden nooit verkocht aan derden en je krijgt ook geen ongevraagde mails of andere post. Als je je eigen checklist aanmaakt, krijg je maximaal 10x een reminder met tips en relevante aanbiedingen of cadeautjes van onze kennispartners.

 10. Hoe kom je in contact met Pien en Evelien?

  Je bereikt ons via: mail - info@pienenevelien.nl telefoon: + 31 (0)71 - 5661661 Twitter @pienenevelien Je kunt ook het contactformulier onderaan de site invullen. We proberen alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.