Volg ons op Twitter
< Terug naar checklist

Catering op het evenement

Niemand kan betere tips geven over eten en drinken dan onze kennispartner Grand Catering. Lees hieronder snel wat zij je adviseren en raak geinspireerd door de sfeer op de foto's.

Grand Catering

OVER GEUREN, KLEUREN EN SMAKEN

Als volledig klimaatneutraal opererende partycateraar gelooft Grand Catering in vooruitgang, voortdurende mogelijkheden en menselijke creativiteit. Bij Grand Catering ontstaan nog dagelijks nieuwe geuren, kleuren en smaken.
 
Al jarenlang zijn wij bezig onze culinaire kennis en kunde te vernieuwen, verspreiden en (uit) te delen. En dat blijven wij doen, dat vinden we leuk. Grand Catering Daagt uit!
 
Daagt uit betekent voor ons dat we elke dag weer onszelf, onze opdrachtgever en haar gasten prikkelen, inspireren en verleiden om tot vernieuwende en/of verrassende ideeën te komen. Het levert werkelijk inzicht in de doelstellingen en verwachtingen van het evenement. Elke dag halen we alles uit de kast om dit tot stand te brengen. En dat, zo zullen de gasten ervaren, is wat het verschil maakt in de uitvoering.
 
Er zijn hierin geen grenzen, juist niet! Een grens is eigenlijk een stille wens om verder te gaan. Om jezelf en anderen te kunnen overtreffen. De grootste uitdaging ligt bij jezelf. Doen! Laat kaders los, en geef gedachtegoed en creativiteit de ruimte.
 
We helpen je graag om jouw culinaire grenzen te verkennen. Stuur ons je contactgegevens in het formulier hieronder en we helpen je vrijblijvend met inspirerende ideeën.
 
De inspiratie over catering wordt je aangeboden door www.grandcatering.nl.

Bijzondere Beleving

Geen enkel evenement is gelijk, want telkens weer wordt een bijpassende beleving gecreëerd. Dit vertaalt zich in alles wat er maar bij komt kijken: van een bijzondere presentatie, verrassende smaken en creatieve vormen tot aan de inrichting. Wij denken erover, dus het ontstaat! Op deze manier neem je de gasten mee in een wereld die al hun zintuigen prikkelt en alle verwachtingen overtreft.

Locaties

Elke locatie kent haar eigen uniekheid. Van kastelen tot evenementenlocaties, van oude fabriekshallen tot in de vrije natuur. Er zijn zo veel mooie plekjes in Nederland, daar zit er vast één tussen die past bij jouw evenement! Bij het maken van je keuze zijn er natuurlijk praktische zaken waar je rekening mee moet houden, zoals is het groot genoeg voor het aantal gasten, is er voldoende parkeergelegenheid of ligt het makkelijk gelegen in het land. Maar verder kan elke locatie worden omgetoverd tot wat jij wenst. Geen plek is te gek!

Inrichting

De vormgeving van een passende inrichting en aankleding zet direct de toon van de juiste sfeer voor de gasten. Deze verrast. Of het nu gaat om tafels en stoelen, exclusieve bloemdecoraties of totaalconcepten voor een inspirerende aankleding van lege ruimtes... een klein detail maakt het verschil! Klassiek, landelijk, modern, relaxed, simpel, open??…Bedenk welke sfeer jij wilt creëren en kies wat daarbij past.

Smaken

Met eten kun je veel zeggen. Hoe je met elkaar wilt omgaan bijvoorbeeld. Of in welke mate je elkaar waardeert. Een informele sfeer creëer je door gerechten in grote schalen of etagères op tafel te presenteren, zodat de gasten samen de vele smaken kunnen delen. Een buffet zorgt weer voor beweging en kunnen er meerdere smaakwerelden gecreëerd worden op verschillende plekken op de locatie. Voor een zittend diner worden gerechten gepresenteerd op mooi opgemaakte borden. Wil je niet te lang zitten, kun je er ook voor kiezen om kleine gerechtjes te serveren die de gasten in de wandelgang kunnen nuttigen: ideaal om te netwerken. Met drinken kun je tevens alle kanten op: van een professionele barista die de mooiste koffiekunstwerkjes maakt tot een cocktailbar, en van verfrissende, energieke smoothies bij het ontbijt of als energy break tot feestelijke champagneontvangsten. Voor elk moment is er een juiste smaak!

Gastvrijheid

De eerste indruk is iets wat je altijd bij blijft. En je wilt natuurlijk dat deze positief is! Daarom is het goed om na te denken over welke indruk jij wilt achterlaten bij je gasten. Een hartelijk ontvangst kan vele vormen aannemen. Natuurlijk staat er enthousiaste bediening klaar om de gasten van een hapje en een drankje te voorzien. Maar je kunt je gasten ook verwelkomen door gastvrouwen en -heren die in stijl gekleed zijn, zoals vrolijke dames in kleurrijke mantelpakjes of een Kerstengel. Zo krijgen de gasten een eerste glimp van de komende beleving!

Duurzaamheid

Door veelal met lokale producten te werken die worden geteeld met respect voor de seizoenen, vrij zijn van chemische bestrijdingsmiddelen en een gegarandeerde herkomst hebben draag je bij aan een duurzame wereld. Ook minder energieverbruik en minimalisering van watergebruik helpen hierbij. Deze duurzame gedachte kan ook vertaald worden naar het gebruiken van andere presentatievormen, zoals gebruik maken van biologisch afbreekbaar servies & bestek of het schenken van kraanwater in plaats van flessen water. Het is een kwestie van gewoon doen!

Contact formulier

FORMGENERATOR

Tips van collega's

Nog 200 tekens over.