Volg ons op Twitter
< Terug naar checklist

Je evenement in een tent

Wij hebben veel ervaring met het gebruik van tenten. Click op ''lees verder'' voor onze tips.
Je kunt je ook laten inspireren door onze kennispartner Intertent met waanzinnige voorbeelden en foto's!

INTERTENT

‘Elke gebeurtenis een belevenis’, dat is het credo van Intertent. Dankzij onze accommodaties kunt u uw evenement een extra dimensie geven. Intertent heeft een breed aanbod van feestelijke tentaccommodaties. We leveren grote tenten, maar ook intieme, kleinere onderkomens die netjes worden geplaatst en na de feestelijkheden weer keurig worden verwijderd. Op elke locatie kunnen wij met onze tenten uit de voeten. Met onze schitterende accommodaties, perfecte begeleiding en jarenlange ervaring maken wij van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis.

Stuur ons uw contactgegevens en we contact met u op om geheel vrijblijvend mee te denken met uw evenement. Of neem een kijkje op onze website www.intertent.nl.

 

Locatie

Heeft u ruimtegebrek voor uw evenement? Wilt u een tuinfeest geven maar in Nederland bent u niet zeker van het weer? Dan biedt een tentaccommodatie de uitkomst. Niet alleen functioneel maar ook sfeervol met een feestelijke uitstraling. Iedere locatie is uniek maar voor bijna alle locaties heeft Intertent een passende oplossing. Wij komen dan ook graag naar u toe voor een locatiebezoek. Zodat we een voorstel op maat kunnen maken.

Inrichting

De sfeer van een tentaccommodatie wordt voor een groot deel bepaald door de inrichting ervan. Denkt u bijvoorbeeld aan vloerbedekking, wand- en plafondstoffering, verlichting en geluid of een podium met dansvloer. Alles dient op de juiste manier te zijn afgestemd om een optimale sfeer te creëren.

Voorzieningen

Bij een tentaccommodatie kunt u kiezen voor verschillende voorzieningen. Wij helpen graag mee om na te denken over bijvoorbeeld verwarming/airconditioning, sanitair en elektrotechnische voorzieningen.

Veiligheid

Veiligheid heeft Intertent hoog in het vaandel staan. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn wat er op dit gebied vereist is voor de brandweer zoals: nooduitgangen, noodverlichting en brandblussers. Zo voldoen alle tentaccommodaties van Intertent aan de hoogste veiligheidseisen en is het bedrijf ISO9001 en VCA gecertificeerd.

Contact formulier

FORMGENERATOR

Tips van collega's

Nog 200 tekens over.