Volg ons op Twitter
< Terug naar checklist

Podium Presentatie 2.0 op je evenement

LiveLAB staat voor de nieuwe manieren om je boodschap te communiceren op een podium. Lees er alles over!

LiveLAB

Om de boodschap pakkend over te brengen heb je, naast een goede inhoud, ook smaakmakers nodig zoals audiovisuele ondersteuning en live entertainment. Dat is precies wat LiveLAB, doet: blending live performance with visual technology. Tot op heden was er geen totaalaanpak waarbij inhoud, techniek en creativiteit in handen waren van één regisseur. LiveLAB biedt dat nu wel.

Ad de Haan en zijn vakkundige team editors, scriptschrijvers, cameramensen en grafische ontwerpers staan je terzijde. LiveLAB is specialist in de look & feel van events. LiveLAB ondersteunt je als je een feestelijke of inhoudelijke boodschap bij een congres, een bedrijfsevenement of een publieksevenement wilt communiceren. Op een manier die iedereen bijblijft én erg praktisch is: met inhoud, techniek en creativiteit in één hand. Voor de look & feel heeft LiveLAB revolutionaire visuele oplossingen.

Technische regie

Met alleen apparatuur huren ben je er nog niet. Je moet iemand hebben die de technisch touwtjes aan elkaar knoopt en weet wat je nodig hebt voor de presentatie. Powerpoints, filmpjes, animaties, afkijkmonitoren, live picture in picture, meerdere schermen ect. Wij beschikken over een team van videoregisseurs, showcallers, technici en stagemanagers die dit perfect voor je uitvoert. Jij vertelt ons hoe je het wilt hebben en wij nemen de technische regie voor je over.

Videomapping

Het lijkt net of er in 3D wordt geprojecteerd, maar dan zonder brilletje! De gasten in de zaal worden continue op een bijzondere manier geconfronteerd met het thema en de bijbehorende boodschap in de zaal.

Bij videomapping kan er geprojecteerd worden op de meest gekke vormen. Denk aan een vorm die te maken heeft met het thema van het congres of feest. De vormen worden van te voren nagemaakt in een 3D programma. De projectie wordt exact over de vorm heen gelegd inclusief aflopende zijkanten waardoor het er exact op past.

Gaasprojectie

Een presentatie Bestaat niet meer alleen uit een presentator en een scherm. LiveLAB introduceert gaasprojectie om meer diepte te kunnen geven aan het podium. Deze vorm van presenteren bestaat uit 2 doeken. Het voorste gaasdoek wordt d.m.v. opzichtprojectie “beschilderd” met visuals. Het achterste doek wordt op dezelfde manier beschilderd, alleen is dit doorzichtprojectie. Tussen de doeken staat de spreker of het entertainment. Hierdoor kom je in een wereld van beweging terecht en kun je veel meer uitbeelden dan op de gebruikelijke manieren.

Hologram projectie

Holografische projectie biedt ongekende creatieve mogelijkheden en heeft een hoge ‘Wow’-factor. Barrières van tijd en ruimte worden geslecht. De techniek maakt het mogelijk mensen of voorwerpen levensgroot in de ruimte te laten ‘zweven’, waardoor de illusie ontstaat dat ze in levenden lijve aanwezig zijn.
HoloMax maakt deze optische illusie betaalbaar en aantrekkelijk voor toepassing in campagnes, promoties, bij productpresentaties en op beurzen, congressen en evenementen.

Gebouwen projectie

Met gebouwenprojectie kun je op een gebouw zelf projecteren en vervolgens een verhaal vertellen. Je speelt met het gebouw, maar ook met het thema van een beurs of een congres. Een gebouw wordt een verticaal podium. Op deze manier een show projecteren op een gebouw is nog erg nieuw in Nederland. Dus verras je bezoekers met iets nieuws en verleid hen om een kijkje binnen te nemen!

Look & Feel van congressen

Heel belangrijk bij het vertalen naar visuals en beelden voor een bepaald evenement is de Look & Feel van het bedrijf of (als dat al bekend is) het evenement. Het imago en de huidige vormgeving van het bedrijf speelt vaak een rol in bepalen hoe de visuals en het design eruit komen te zien. Op deze manier zorgen wij voor een eenduidige communicatie van de boodschap. De bezoeker is zich bewust door de associatie met het design welk bedrijf er achter het evenement zit en is hierdoor direct in de juiste stemming gebracht om het evenement op een blijvende manier te ervaren.

Razende Reporter

De Reporter met cameraman staat de gasten bij aankomst al op te wachten. Hij interviewt de gasten op ludieke wijze met korte maar krachtige vragen die betrekking hebben op het programma. Gedurende de bijeenkomst zorgt de razende reporter en cameraman voor een gedegen videoverslag van de verwachtingen van de gasten en produceren ter plaatse een korte videoclip van de gehele bijeenkomst die aan het einde van de bijeenkomst als finale wordt vertoond of als after sales middel wordt gebruikt .

Tips van collega's

Nog 200 tekens over.